2665023124-6945366840 Κεντρικό Κατάστημα Σελλών 15 - Υπ/μα Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, Ηγουμενίτσα teletestagas@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 

Τάγκας Γεώργιος
Γραφείο Τελετών Ηγουμενίσα- Οργάνωση Κηδειών & Μνημοσύνων


Ο θάνατος ενός δικού μας αγαπημένου προσώπου είναι μία άσχημη και πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Την δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής σας σκέφτεστε σίγουρα πολλά και δεν θέλετε να επιβαρύνετε το μυαλό σας με ακόμα περισσότερα και ιδίως με πράγματα τα οποία δεν σας απασχολούσαν μέχρι τώρα.

Το γραφείο τελετών μας “Τάγκας Γεώργιος” το οποίο βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, με την πολυετή εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό ,προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με αξιοπρέπεια, συμπόνοια και συνέπεια πάνω από όλα.

Η διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του γραφείου μας λειτουργεί ανθρωποκεντρικά με σεβασμό στο πένθος σας παρέχοντάς σας τις κατάλληλες υπηρεσίες έτσι ώστε να γίνει η τέλετη του αγαπημένου σας προσώπου όπως επιθυμείτε.

 
 

 


 

 
 
 
 
παρέχουμε

υπηρεσίες οργάνωσης τελετών ,μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, μεταφορά σορού, στεφάνια, στολισμούς ναών και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε σχετικά με το αντικείμενό μας στην Ηγουμενίτσα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συννενόησης.

Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, εμπιστευτείτε μας για τη δική σας διευκόλυνση, με σεβασμό και κατανόηση θα εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας. Απο την στιγμή που μας το ζητήσετε παρέχουμε βοήθεια και με την ανάλογη γραφειοκρατεία που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να σας ελαφρύνουμε όσο το δυνατόν γίνεται.

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας με σεβασμό και πάντα με προσιτές τιμές συμβαδίζοντας με την εποχή.
 

 


 

 
επικοινωνήστε μαζί μας!

Το γραφείο τελετών μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα. Εξυπηρετούμε την Ηγουμενίτσα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.