2665023124-6945366840 Κεντρικό Κατάστημα Σελλών 15 - Υπ/μα Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, Ηγουμενίτσα teletestagas@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 

Αποτεφρώσεις
Γραφείο Τελετών Ηγουμενίσα- Οργάνωση Κηδειών & Μνημοσύνων


Από το 2006 έχει νομιμοποιηθεί και στην Ελλάδα το δικαίωμα της αποτέφτωσης των νεκρών. Άλλες φορές είναι επιθυμία των ανθρώπων που πεθαίνουν άλλες το επιβάλλουν οι θρησκευτικές ή οι ιδεολογικές τους πεποιθήσεις.

 

Το γραφείο τελετών μας “Τάγκας Γεώργιος” το οποίο βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, σέβεται απόλυτα την όποια επιλογή για την εξόδιο ακολουθία και αναλαμβάνει πλήρως την διαδικασία αποτέφτωσης του αγαπημένου σας προσώπου.

Η διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του γραφείου μας λειτουργεί ανθρωποκεντρικά με σεβασμό στο πένθος σας παρέχοντάς σας τις κατάλληλες υπηρεσίες έτσι ώστε να γίνει η τέλετη του αγαπημένου σας προσώπου όπως επιθυμείτε.

 
 

 


 

 
 
 
 
διαθέτοντας

μακροχρόνια εμπειρία και σε τέτεοιες καταστάσεις αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε την σορό στο αποτεφτωτήριο της Ριτσώνας ή στη Σόφια της Βουλγαρίας και να αναλάβουμε όλες τις γραφειοκρατικές και λειτουργικές διαδικασίες όπως ορίζονται από το νόμο ώστε να γίνει η αποτέφτωση του ανθρώπου σας.

Όπως τις υπόλοιπές μας υπηρεσίες έτσι και αυτή την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό από την αρχή εώς το τέλος αναλαμβάνοντας να μεταφέρουμε με ειδικό όχημα την σορό. Φυσικά δίνεται η δυνατότητα στην οικογένεια να παρευρίσκεται στην διαδικασία.

Προυπόθεση για να συμβούν τα παραπάνω είναι ρητή χωρίς κάποιο όρο δήλωση του θανόντα ή αντίστοιχη δήλωση των συγγενών του εξ αίματος ή εξ αγχιστείας εώς και τέταρτου βαθμού.
 

 


 

 
επικοινωνήστε μαζί μας!

Το γραφείο τελετών μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες. Εξυπηρετούμε την Ηγουμενίτσα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.