2665023124-6945366840 Κεντρικό Κατάστημα Σελλών 15 - Υπ/μα Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, Ηγουμενίτσα teletestagas@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
Οργάνωση Κηδειών
Γραφείο Τελετών Ηγουμενίσα- Οργάνωση Κηδειών & Μνημοσύνων

Η τελετή της κηδείας δεν συνιστά μια απλή υπηρεσία για το γραφείο μας. Σεβόμαστε απόλυτα τον πόνο και την θλίψη σας για αυτό πέρα από την συμπαράσταση που δείχνουμε κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας για να διοργανώσουμε την τελετή της κηδείας έτσι όπως αρμόζει στον εκλιπόντα.

Αναλαμβάνουμε με πλήρη διακριτικότητα και σεβασμό όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την τελετή της κηδείας ώστε να μην σας επιβαρύνουμε επιπλέον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανταποκρινόμαστε άμεσα στην κάθε ανάγκη σας και παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζεστε για την τελετή.
 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ

  για την έκδοση απαραίτητων εγγράφων από τις αρμόδιες υπηρεσίες και εξηγούμε στην οικογένεια την διαδικασία για την αποζημίωση της τελετής από το εκάστοτε ταμείο
  για την μεταφορά της σορού
  να σας παρέχουμε τα κατάλληλα οχήματα
  να παρέχουμε το κατάλληλο προσωπικό
  δημοσίευση αγγελίας σε εφημερίδα και τοιχόλληση αγγελτηρίων
 
 
 
 
Κατάλληλα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό

Διαθέτοντας τα ιδανικά οχήματα αλλά και εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό έτοιμο να συμπαρασταθεί και να κατανοήσει τον πόνο σας.
 
 
Στεκόμαστε

πάντα στο πλευρό σας για να σας προσφέρουμε μια καθόλα ολοκληρωμένη και επαγγελματική τελετή με σεβασμό για τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες.
 
 


 

 

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας!

Το γραφείο τελετών μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες. Εξυπηρετούμε την Ηγουμενίτσα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.