2665023124-6945366840 Κεντρικό Κατάστημα Σελλών 15 - Υπ/μα Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, Ηγουμενίτσα teletestagas@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
Οργάνωση Μνημοσύνων
Γραφείο Τελετών Ηγουμενίσα- Οργάνωση Κηδειών & Μνημοσύνων

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το μνημόσυνο για τους ανθρώπους του εκλιπόντα αλλά και γενικότερα την σημαντικότητα του ως έθιμο καθώς σύμφωνα με την παράδοση έτσι αναπαύεται η ψυχή του θανόντος. 

Το γραφείο μας αναλαμβάνει και την τέλεση μνημοσύνων παρέχοντας ότι ακριβώς χρειάζεστε. Τα μνημόσυνα που συνηθίζουν να τελούνται είναι αυτά των 9ημερών, 40ημερών, 6μηνο, ετήσιο και τριετές προς τιμήν του θανόντα και της ανάπαυσης της ψυχής του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σεβόμενοι λοιπόν τις παραδόσεις αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων να μνημονεύσουν τον εκλιπόντα προσφέρουμε ότι χρειάζεστε για το μνημόσυνο
 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ

  να σας συμβουλέψουμε πλήρως για όλη την διαδικασία
  για την παραγγελία όσων αφορά τα κόλλυβα
  για τον στολισμό στην εκκλησία
  να σας δώσουμε ενα προσιτό σε τιμή πακέτο ανάλογα με τα άτομα που θέλετε να παρευρεθούν
 
 
 
 
 
Κατάλληλα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό

Διαθέτοντας τα ιδανικά οχήματα αλλά και εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό έτοιμο να συμπαρασταθεί και να κατανοήσει τον πόνο σας.
 
 
Στεκόμαστε

πάντα στο πλευρό σας για να σας προσφέρουμε μια καθόλα ολοκληρωμένη και επαγγελματική τελετή με σεβασμό για τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες.
 
 


 

 

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας!

Το γραφείο τελετών μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες. Εξυπηρετούμε την Ηγουμενίτσα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.