2665023124-6945366840 Κεντρικό Κατάστημα Σελλών 15 - Υπ/μα Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, Ηγουμενίτσα teletestagas@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 

Μεταφορά - Επαναπατρισμός σορού
Γραφείο Τελετών Ηγουμενίσα- Οργάνωση Κηδειών & Μνημοσύνων

 

Πολλοί άνθρωποι έχουν την επιθυμία να ενταφιαστούν στην γενέτειρα τους. Το γραφείο τελετών μας “Τάγκας Γεώργιος” το οποίο βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, αναλαμβάνει πλήρως τον επαναπατρισμό ή την μεταφορά της σορού και την πραγματοποίηση της κηδείας.

Μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα, λόγω των πολυτελών νεκροφόρων οχημάτων που διαθέτουμε, να μεταφέρουμε την σορό όπου μας ζητηθεί και είναι εφικτό πάντα με σεβασμό και αξιοπρέπεια. 

 
 

 


 

 
 
 
 
αναλαμβάνουμε

στην δύσκολη αυτήν στιγμή που βιώνετε, να μεταφέρουμε την σορό του αγαπημένου σας προσώπου στην Ελλάδα η ακόμα και το εξωτερικό, να προγραμματίσουμε την κηδεία στο μέρος αυτό και να διεκπεραιώσουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σχετίζονται με όλη την διαδικασία της μεταφοράς. 

Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, έχοντας χειριστεί πολλές παρόμοιες καταστάσεις μεταφοράς,  εμπιστευτείτε μας για τη δική σας διευκόλυνση, με σεβασμό και κατανόηση θα εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας. 

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας με σεβασμό και πάντα με προσιτές τιμές συμβαδίζοντας με την εποχή.
 

 


 

 
επικοινωνήστε μαζί μας!

Το γραφείο τελετών μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες. Εξυπηρετούμε την Ηγουμενίτσα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.